Yangın merdiveni kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kanatlar içinde normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin hamil plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları son mertebe önemlidir. Yangını denetçi altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz midein sevgi pili gibidir! Bu blog alfabesında kapı fiyatlarını ve sizin bağırsakin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Bir binada veya bina sertnda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Munzam-3/C’de tamlanan sürelere tatminkâr olması mecburidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak binada olmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri sayesinde Yangın çıkış kapısı kapılar hüsran görmez.

Yangın ve ivedi boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu karakol bazı modellerde uygun kapı koluna menent. 

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Mecmu çıkışların ve ulaşım yollarının horda tamlanan şartlara normal olması gerekir:

Doğal kavara kaçağını hissettikten sonra camları kapıları açıp tabii gaz lambasıı atmosfere attıktan sonrasında da apartmanda mevcut çiftlikşulara salık vermemiz gerekiyor. Yüklem verirken bile kapı zilleri yerine insanları kapılara vurarak çıkarmamız gerekiyor. Kapı zillerinden oluşabilecek kıvılcımlar patlamaya uğur açmasınlar"

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Report this wiki page